Workshop
Stap voor stap gaan we aan de slag. We beginnen bij het schroten van de mout en eindigen bij het vergistingsvat.
Een workshop duurt ongeveer 5 uur. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op het brouwproces, de verschillende ingrediënten en de gebruikte materialen.
Deze workshop vormt een ideale basis om later thuis zelf aan de slag te gaan.
Degustatie en foodpairing
Tijdens het brouwproces maken we ook van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met verschillende bierstijlen in de vorm van enkele degustaties. Hierbij zetten we de West-Vlaamse bieren in de kijker.
We bieden ook een 'farm to fork' maaltijd aan met enkel het beste wat de streek te bieden heeft.
Gepersonaliseerde fles
Wij zorgen voor de vergisting en het bottelen. Jullie ontwerpen zelf een etiket of leveren een foto aan voor op de fles. Zo krijgt iedereen achteraf 3 gepersonaliseerde flessen van zijn eigen brouwsel.
Kostprijs?
Wij bieden dé bierbeleving aan voor €75 per persoon.
Deze omvat: